“Ievas siers” gūst atsaucību Slovēnijā!

Trešdien, 19.martā z/s “Vecsiljāņi” ražotais “Ievas siers” ar amoliņu tika prezentēts Slovēnijā, starptautiska projekta Ražotāju mācību platforma (Elma –tp) ietvaros internacionālajā konferencē „Lauksaimniecības pārtikas produkti izaicinājumi un iespējas”. Projekta mērķis ir veicināt augsti kvalitatīvu mājražotāju produkcijas eksportēšanu.

.

„Ievas sieru” Slovēnijā pārstāvēja mūsu projektu vadītāja Inga Bērziņa. Konferencē piedalījās aptuveni 60 dalībnieki, no kuriem mārketinga speciālisti „Ievas sieram” izteica priekšlikumus veiksmīgai produkta virzībai starptautiskajā tirgū.

.

Projekta partneri no Itālijas prezentēja Extra Virgin eļļu no Abruzzo reģiona, kas veidoja lielisku kombināciju: maize ar olīveļļu un „Ievas siers”!

.

„Ievas siers” ir izvēlēts kā projekta partneru: „Zemnieku Saeimas” izvirzītais produkts, kura atpazīstamību nodrošinās Leonardo TOI projekts „Elma–TP”, ne tikai projekta valstīs, bet visā Eiropā. Pēc vadošā projekta partnera izstrādātajiem kritērijiem, tuvāko mēnešu laikā tiks izvēlēts otrs  produkts.

.

Konference norisinājās biedrības „Zemnieku saeima” projekta „Ražotāju mācību platforma” (Elma – tp) projekta nr.2013 – 1 – TR1 – LEO05 – 47598 ietvaros, kuru līdzfinansē Eiropas Savienības Mūžizglītības programma.

.

2014-03-19 10.01.04

 

 

 

 

 


Saistīti raksti