Aprīļa sākumā tiekamies “Rāmavā”!

02/04/2018

Ielūdzam Jūs apmeklēt izstādi “Pavasaris 2018” Izstāžu kompleksā “Rāmava”, kas šajā pavasarī notiks trīs dienas – ceturtdien, piektdien un sestdien, no 5. līdz 7. aprīlim, un 26. reizi pulcēs lauksaimniecības, lopkopības, komunālās saimniecības un dārzkopības jomas profesionāļus un interesentus.

Izstādē aicinām satikt 300 izstādes dalībniekus, kuri piedāvās nozares jaunumus, aktuālus risinājumus un materiālus tieši Jūsu saimniecībai!

Īpašie notikumi izstādes laikā
– Dalībnieku stendos – Jūs sagaida tehnikas un citu lauksaimniecības risinājumu jaunumi un demonstrācijas no izstādes regulārajiem dalībniekiem, kā arī pirms tam “Rāmavā” vēl neredzētiem dalībniekiem. Un svarīgākais – konsultācijas un īpaši piedāvājumi vienuviet!
– Visas trīs dienas aktuālas prezentācijas un diskusijas par gaidāmajām pārmaiņām, jauninājumiem un atbalsta iespējām, tai skaitā, Laukos.lv diskusija “Lauksaimniecības zemei ir JĀRAŽO”, “Aktualitātes un pārmaiņas lauksaimniekiem”, “Atbalsta iespējas dārzeņu audzētājiem un augļkopjiem”, kā arī jaunumi lopkopībā un bioloģiskajā lauksaimniecībā (skatīt pilnu semināru programmu otrajā lappusē).
Izglītība – iepazīstiet profesionālās izglītības, augstākās izglītības, kā arī dažādas zināšanu paplašināšanas iespējas mācību iestāžu stendos!
– Kā arī pavasarī ir īstais laiks, lai iegādātos dārzā stādāmos materiālus, dažādus stādus, augļu kokus, kā arī košumkrūmus.
Semināru grafiks pieejams ŠEIT!
Rāmava_2