LABAS ZIŅAS NO TOYOTA UN AMSERV MOTORS!

18/02/2019

Šogad Toyota svin vērienīgu modeļu un to paaudžu nomaiņu. Vienlaikus ar jauno auto parādīšanos salonos, norisinās iepriekšējā gada modeļu “noliktavas izpārdošanas” akcija, kas ir reta un laba iespēja iegādāties sen kārotu jaunu automašīnu par zemāku cenu vai ar bagātīgāku aprīkojumu. Izmanto “Amserv Motors” piedāvājumu un svini pavasara atnākšanu ar savu jauno Toyota Corolla, Auris vai RAV4! Būtiski – visām automašīnām cenā jau ir iekļauta arī metāliskā krāsa, reģistrācija un signalizācija vai pretaizdzīšanas iekārta (atkarībā no modeļa). Visām RAV4 automašīnām – dāvanā navigācijas sistēma Toyota Touch 2 & Go! Lielākā daļa piedāvājumā iekļauto RAV4 Hybrid modeļu ir ar pilnpiedziņu!

Apskati mūsu piedāvājumu šeit: http://bit.ly/runoutsale

Reklāmā izmantotas fotogrāfijas no Toyota publicitātes materiāliem un visi attēli ir tikai informatīvi un tajos var būt redzams atšķirīgs aprīkojums. Cenas un specifikācijas var mainīties bez iepriekšēja brīdinājuma un reklāmā piedāvātās automašīnas jebkurā brīdī var būt jau pārdotas bez papildu informēšanas. Akcija ir spēkā no tās publicēšanas brīža līdz akcijā iekļauto noliktavā esošo automašīnu faktiskai pārdošanai. Vienmēr sazinieties ar mūsu pārdošanas konsultantiem, lai noskaidrotu Jūs interesējošo modeļu pieejamību noliktavā!

Toyota Corolla 1.6 Valvematic 132 Zs vides dati: kombinētais degvielas patēriņš sākot no 5,9 l/100 km un kombinētie CO2 izmeši sākot no 135 g/km (ar Multidrive S automātisko transmisiju).

Toyota Auris 1.6 Valvematic 132 Zs vides dati: kombinētais degvielas patēriņš sākot no 6,1 l/100 km un kombinētie CO2 izmeši sākot no 138 g/km (ar Multidrive S automātisko transmisiju).

Toyota RAV4 Hybrid 2.5 197 Zs (hibrīdsistēmas kopīgā jauda) vides dati: kombinētais degvielas patēriņš sākot no 5,3 l/100 km un kombinētie CO2 izmeši sākot no 122 g/km.

Ieinteresēja piedāvājums? Lūgums zvanīt mūsu jauno automašīnu pārdošanas konsultantiem uz viņu tiešajiem tālruņa numuriem:

Atis Helds, 29 11 15 15
Uģis Priede, 20 20 00 11
Vadims Pozņaks, 26 15 81 73

Gaidām “Amserv Motors” Toyota autocentrā Rīgā, Krasta ielā 3.
Labi auto – Labā vietā!