Pēc Zemnieku saeimas aicinājuma, Ministru prezidents un Zemkopības ministrs dosies vizītē uz saimniecībām Zemgalē

17/07/2019

Š.g. 18.jūlijā Ministru prezidents Krišjānis Kariņš un Zemkopības ministrs Kaspars Gerhards piedalīsies biedrības “Zemnieku saeima” organizētajā vizītē uz lauksamniecības uzņēmumiem Zemgalē.

 

Dienas gaitā plānots apmeklēt 3 uzņēmumus. Kā pirmā tiks apmeklēta Jelgavas novada, Sesavas pagasta zemnieku saimniecība “Rudeņi”. Saimnieks Toms Knope iepazīstinās ar saimniecības pieredzi un izaicinājumiem, strādājot piena lopkopības un augkopības nozarēs. Turpinājumā plānots LPKS “Latraps” apmeklējums (Jelgavas novads, Elejas pagasts). Latvijas lielākā lauksaimniecības kooperatīva vadība viesiem sniegs ieskatu lauksaimniecības kooperācijas būtībā, kā arī informēs par sektora un konkrētā kooperatīva attīstības iecerēm. Brauciens tiks noslēgts ar saimniecības z/s “Paitēni” (Jelgavas novads, Vilces pagasts) apmeklējumu. Saimnieks Gundars Ceplītis iepazīstinās ar savu saimniekošanas pieredzi augkopībā un ķiploku audzēšanā.

 

Vizītē uz lauksaimniecības uzņēmumiem aicināti piedalīties arī mediju pārstāvji! Mediju pieteikšanās pa tālruni: 29237221 vai rakstot uz e-pastu: liva@zemniekusaeima.lv

 

PRESES RELĪZE_Pēc Zemnieku saeimas aicinājuma Ministru prezidents un Zemkopības ministrs dosies vizītē uz saimniecībām Zemgalē_17.07.2019.