28.februārī notiks ikgadējais biedrības ‘Zemnieku saeima’ kongress 2020

28/12/2019

Š.g. 28.februārī Bulduru Dārzkopības vidusskolā notiks ikgadējais biedrības „Zemnieku saeima” kongress 2020, kas pulcēs lauksaimniekus no visas Latvijas. Kongresā organizācijas vadība informēs par 2019.gadā paveikto un kopīgi izvirzīs mērķus nākamajiem gadiem.

Kongresa pirmajā daļā “Zemnieku saeimas” valde atskaitīsies par 2019.gadā paveikto, kā arī prezentēs 2020.gada darba programmu. Kongresa turpinājumā klātesošos uzrunās Zemkopības ministrs Kaspars Gerhards un Ministru prezidents Krišjānis Kariņš, savukārt Zemkopības ministrijas Valsts sekretāra vietniece Pārsla Rigonda Krieviņa iepazīstinās ar aktualitātēm KLP, kas plānotas pēc 2020. gada.

Kongresa otrajā daļā Finanšu un kapitāla tirgus komisijas vadītāja Santa Purgaile informēs par globālajām finanšu izmaiņām un to ietekmi uz Latvijas lauksaimniecības attīstību, kā arī norisināsies diskusiju panelis “Lauksaimnieks un finansētāji – saskarsmes punkti un galvenie izaicinājumi”, kurā piedalīsies pārstāvji no Finanšu un kapitāla tirgus komisijas, AS “SEB banka”, AS “Swedbank”, AS “Attīstības finanšu institūcija Altum”.

Pieteikšanās līdz 24.februārim, zvanot pa tālruni 67027044 vai rakstot uz e-pastu: birojs@zemniekusaeima.lv