Sākusies pieteikšanās akcijai “Atvērtās dienas laukos”!

08/02/2018

Šogad “Atvērtās dienas laukos” notiks no 4. līdz 5.maijam un šis būs otrais gads, kad akcija vienlaikus norisināsies gan Latvijā, gan Lietuvā.

Pieteikties iespējams, aizpildot PIETEIKUMA ANKETU un nosūtot to “Lauku ceļotājam” līdz š.g.  2. martam rakstot uz e-pastu: lauku@celotajs.lv.

Kā ierasts, lai piedalītos akcijā, ikviens akcijas dalībnieks (lauku tūrisma uzņēmējs) izstrādā īpašo akcijas piedāvājumu, kas var ietvert draudzīgas atlaides, degustācijas, ražošanas procesa izzināšanu, jautras izdarības un spēles, izzinošas aktivitātes, amatu demonstrēšanu, radošās darbnīcas, tehnikas demonstrēšanu, iespēju iegūt suvenīrus un dāvaniņas u.c. aktivitātes.

Te paraugam varat aplūkot 2017. gada pavasara akcijas dalībnieku piedāvājumus: http://www.celotajs.lv/lv/conf/170527-ADL/dalibnieki
Informējiet, ja šī gada akcijas piedāvājums ir nemainīgs un būs tāds pats kā pirms gada.

Šogad mūsu valsts 100gadē aicinām būt radošiem un iespēju robēžās akcijas piedāvājumus veidot saistībā ar valsts 100gadi, kā arī neaizmirst par “Baltā galdauta svētkiem”, kas norisnāsies 4. maijā – vienā no akcijas dienām.
 
Akcijas organizatori:
Latvijas Lauku tūrisma asociācija “Lauku ceļotājs” un Lietuvas Lauku tūrisma asociācija “Atostogos kaime”.