Zemnieku saeima aicina izdarīt izvēli un piedalīties Eiropas Parlamenta vēlēšanās!

20/05/2019

Jau šo sestdien, 25.maijā, visā Latvijā norisināsies Eiropas Parlamenta vēlēšanaskad Latvijas iedzīvotāji lems par tiem 8 deputātiem, kuri nākošos piecus gadus pārstāvēs Latvijas iedzīvotāju intereses Eiropas Savienībā. Biedrība “Zemnieku saeima” ir gandarīta par maija sākumā organizētajām debatēm ar Eiropas Parlamenta deputātu kandidātu līderiem par nākotnes Lauksaimniecības politiku un aicina, noskatoties debašu ierakstu, izdarīt izvēli un doties uz vēlēšanu iecirkņiem!

 

Biedrības “Zemnieku saeima” priekšsēdētāja vietniece Maira Dzelzkalēja-Burmistre: “Eiroparlamenta vēlēšanas Latvijā notiks pēc pāris dienām, un mēs ceram, ka mūsu organizētā diskusija lauksaimniekiem un lauku iedzīvotājiem palīdzēs izdarīt izvēli vēlēšanu dienā. Ceram, ka šīs debates ir kalpojušas arī kā fails, kuru nākošie Eiroparlamenta deputāti liks savā ceļasomā uz Briseli, lai nepieciešamības gadījumā bez minstināšanās spētu iestāties par Latvijas lauksaimnieku interesēm.

Paldies Eiroparlamenta deputātu kandidātiem par dalību diskusijā! Mēs ceram uz tikpat produktīvu sadarbību arī ar tiem deputātiem, kuri Latviju Eiropā pārstāvēs nākamos piecus gadus! Aicinām visus iedzīvotājus rūpīgi izvērtēt partijas un kandidātus, un sestdien aktīvi piedalīties vēlēšanās!

 

Lauksaimnieku un deputātu kandidātu debates iespējams noskatīties sociālo tīklu “Facebook” “Zemnieku saeimas” kontā šeit: https://ej.uz/uxtd

 

Atgādinām, ka debates norisinājās š.g. 10.maijā un tajās piedalījās “Zemnieku saeimas” valde un padome, kuri pārstāvēja organizācijas biedrus – praktiskos lauksaimniekus, savukārt debatētāju otru pusi – politiskās partijas pārstāvēja sekojoši Eiroparlamenta deputātu kandidāti: Valdis Dombrovskis (Jaunā Vienotība), Roberts Zīle (Nacionālā Apvienība), Edvards Smiltēns (Latvijas Reģionu Apvienība), Roberts Putnis (Progresīvie), Ivars Ijabs (Attīstībai/Par!), Gatis Eglītis (Jaunā konservatīvā partija), Ringolds Arnītis (ZZS), Zane Bērziņa (KPV LV), Jānis Krišāns (Saskaņa).

 

Preses relīze_Zemnieku saeima aicina izdarīt izvēli un piedalīties Eiropas Parlamenta vēlēšanās