Projekta “Manure Standarts” tuvākās aktivitātes

01/11/2019

5. novembrī LLKC telpās Ozolniekos Zemnieku saeima sadarbībā ar Valsts augu aizsardzības dienestu aicina LLKC konsultantus no reģioniem uz pirmo sarunu par projekta “Manure Standards” rezultātiem un atziņām, kā arī uz praktisko daļu – īpaši izstrādāta rīka testēšanu, izmantojot pilotsaimniecību datus. Ar šīs programmas jeb rīka palīdzību var aprēķināt kūtsmēslu daudzumu un tajos esošās barības vielas konkrētajam ganāpulkam, ievadot datus par dzīvnieku ēdināšanu un turēšanas apstākļiem.

 

Darba kārtība pieejama šeit: Projekta “Manure Standards” rezultāti, un to izmantošana kūtsmēslu apsaimniekošanā_05.11.2019.

 

Savukārt seminārā 27. novembrī Ozolnieku kultūras namā aicināsim visus interesentus – zemniekus, konsultantus, studentus un mācībspēkus, kā arī politikas veidotājus, lai pastāstītu par projektā iegūtajiem rezultātiem, un ceram arī uz projektā iesaistīto kaimiņvalstu ekspertu klātbūtni. Un 28.novembrī notiks noslēguma konferences izbraukums uz saimniecībām Zemgalē. Semināra darba kārtība drīzumā!