Rāmavas izstāde “Lauksaimniecības un meža tehnika”

26/09/2022

Apmeklējiet tehnisko nozaru biznesa izstādi LAUKSAIMNIECĪBAS UN MEŽA TEHNIKA 2022, kas norisināsies trīs dienas – no 6. līdz 8.oktobrim, Biznesa centrā RĀMAVA. Izstāde jau 31. rudeni pēc kārtas vienuviet pulcēs lauksaimniecības, mežsaimniecības, infrastruktūras, celtniecības un transporta jomas profesionāļus un citus interesentus. VAIRĀK PAR IZSTĀDI!

 

Nepalaidiet garām un izmantojiet iespēju oktobra sākumā izstādē RĀMAVĀ vienuviet novērtēt dažāda veida un pielietojuma tehnikas un transporta jaunumus, saistītās tehnoloģijas un pakalpojumus, izvēlēties atbilstošus risinājumus efektīvākam darbam, konsultēties par valsts atbalsta programmām un citām aktualitātēm nozarē, kā arī rast jaunas idejas biznesa izaugsmei.

 

Noderīga informācija izstādes apmeklētājiem (biļešu cenas, izstādes darbalaiks utt.)

 

Semināru un diskusiju programma – gūstiet vērtīgas zināšanas un atziņas tālākiem darbiem.

 

Uzziniet par nozares attīstības tendencēm un prognozēm, satieciet nozares ekspertus un uzdodiet sev interesējošus jautājumus, uzziniet par asociāciju un kooperācijas sniegtajām iespējām, un vēl un vēl. Semināra darba kārtība skatāma ŠEIT!

 

Piektdien, 7. oktobrī, plkst.14:00 izstāžu kompleksā Rāmava, rudens izstādes ietvaros, Zemnieku saeima piedalīsies diskusiju ciklā, kurā politikas eksperts Valters Zelčs stāstīs par zaļā kursa prasībām, kas būs jāievieš Latvijas saimniecībās.