Tapis zinātnisks raksts: Ilgtspējīgi kulinārijas tūrisma ceļi Baltijas jūras reģionā

Zinātnisks raksts, kas tapis, balstoties uz projekta BASCIL rezultātiem Baltijas jūras reģionā, un kura nosaukums ir “Sustainable Culinary Tourism Pathways in the Baltic Sea Region: A Comparative Perspective” ( latviski: “Ilgtspējīgi kulinārā tūrisma attīstības ceļi Baltijas jūras reģionā: salīdzinošā perspektīva.” ). To izveidojuši mūsu Lietuvas projekta komandas kolēģi, un tas publicēts augsti novērtētā atvērtās piekļuves žurnālā “Sustainability”. Rakstā atspoguļoti arīdzan Zemnieku Saeimas asociēto projekta partneru ieguvumi un inovācijas, pateicoties dalībai BASCIL projektā. Raksts ir pieejams tiešsaistē.

Raksta autori pauž sirsnīgu pateicību visiem BASCIL projekta komandas dalībniekiem par viņu vērtīgo sadarbību, apņemšanos un sniegtajiem ieskatiem visa projekta īstenošanas laikā. Īpašs paldies tiek veltīts mazajiem un vidējiem uzņēmumiem (MVU), kuri piedalījās projekta aktivitātēs un dāsni dalījās ar savu pieredzi, izaicinājumiem un inovatīvajām praksēm ilgtspējīga kulinārā tūrisma risinājumu izstrādē. Viņu iesaiste un ieguldījums bija būtiski projekta mērķu sasniegšanā.

LEJUPIELĀDĒT PILNU RAKSTU