Rokasgrāmata : praktiski risinājumi Baltijas jūras reģiona lauksaimnieku un vietējo pārtikas ražotāju sniegto kulinārā tūrisma pakalpojumu veidošanai
Rokasgrāmata : praktiski risinājumi Baltijas jūras reģiona lauksaimnieku un vietējo pārtikas ražotāju sniegto kulinārā tūrisma pakalpojumu veidošanai
2024-09-12
Lauksaimnieki rudens sezonai par godu piedāvā dažādus pasākumus, kurus aicinām apmeklēt! Kulinārais tūrisms ir nozare, ko attīsta daudzi Latvijas lauksaimnieki....
Skatīt vairāk2024-01-12
Rokasgrāmata : praktiski risinājumi Baltijas jūras reģiona lauksaimnieku un vietējo pārtikas ražotāju sniegto kulinārā tūrisma pakalpojumu veidošanai LEJUPIELĀDĒT
Skatīt vairāk2024-01-11
10. janvārī Saldus KOPtelpā notika projekta BASCIL seminārs par lauku/pārtikas tūrisma popularizēšanu un pārdošanas efektivitāti digitālajā vidē. Seminārā tika likts...
Skatīt vairāk2023-09-10
Biedrība “Zemnieku saeima” šogad iesaistījusies starptautiskā kulinārā tūrisma projektā “BASCIL Interreg Baltic Sea Region” ar mērķi popularizēt un virzīt savu...
Skatīt vairāk2023-06-30
Par projektu BASCIL ir starptautisks sadarbības projekts, kurā piedalās 15 partneri no 8 valstīm (Igaunija, Latvija, Lietuva, Polija, Vācija, Norvēģija,...
Skatīt vairāk2023-06-02
2.jūnijā LIAA Liepājas biznesa inkubatorā gardi aizvadīta domnīcas “Gastronomijas tūrisms” otrā diena! Pasākumā pārrunātas tādas tēmas kā globālās gastronomijas tendences,...
Skatīt vairāk2023-06-01
1.jūnijā Liepājas Pētertirgū (Kuršu iela 5/7/9, Liepāja) piedalījāmies domnīcā “Gastronomijas tūrisms”! Pasākumā prezentēti vietējie un sezonālie produkti, kā arī īstenotas...
Skatīt vairāk