20.-21.septembrī Rudens Atvērtās dienas laukos

26/08/2014

Lauku ceļotājs aicina jūs piedalīties rudens akcijā “Atvērtās dienas laukos”, kas notiks 2014. gada 20. – 21. septembrī.

.

.

..

.

.

Akcijas ”Atvērtās dienas laukos” mērķis ir popularizēt Latvijas laukus, laukos audzētus, ražotus, gatavotus produktus un pakalpojumus. Tās ietvaros 2 dienas saimniecības būs atvērtas apmeklētājiem, piedāvājot atlaides produktiem vai pakalpojumiem, ēdienu un dzērienu degustācijas, ekskursijas, radošas darbnīcas vai kādus citus īpašos piedāvājumus, ko ikdienā šajās saimniecībās nav iespējams saņemt.

.

Lai uzzinātu, ko katra no saimniecībām piedāvā akcijas dienās, darba laikus, un noteikumus, dodieties uz šīs akcijas lapas sadaļu “dalībnieki” un meklējiet šo informāciju pie konkrētās saimniecības profila.

.

Padomi tūristiem apmeklējot akcijas saimniecības:

.
 

1. Izvēlies simniecības, kuras vēlies apmeklēt un izplāno savu maršrutu.
Akcijas saimniecības un informāciju par to akcijas piedāvājumiem atradīsi šīs akcijas lapas sadaļā “dalībnieki”. Sadaļā karte, atradīsi saimniecību atrašanās vietas un arī informāciju par akcijas piedāvājumiem.

.

2. Informē izvēlētās akcijas saimniecības par savu apmeklējumu.
Iesakām savu apmeklējumu iepriekš saskaņot ar saimniekiem, iespējams, tajā pašā laikā, kad Tu plāno savu apmeklējumu, to ieplānojis jau kāds cits, piemēram, liela grupa, tāpēc, lai ērti izbaudītu saimniecību apmeklējumu – piesaki to!
Akcijas dalībnieku kontaktinformāciju atradīsi sadaļā “dalībnieki”, atverot konkētās saimniecības akcijas dienu piedāvājumu vai akcijas bukletā.

.

3. Iesaki kādam šo akciju. Ceļot kopā ir interesantāk un jautrāk!
Ja vēlies uz pasākumu ielūgt savu ģimeni, draugus, paziņas vai kolēģus, nosūti viņiem ielūgumu.

.

4. Sagatavojies ceļošanai jau laikus.
Atceries – nav slikta laika, ir tikai nepiemērots apģērbs. Tāpēc sarūpē ceļošanai ērtu apģērbu un apavus. Un pirms dodies ceļā, painteresējies par laika ziņām.
Ne visur ir iespējams norēķināties ar bankas karti, tāpēc aicinām Tevi ņemt līdzi skaidru naudu, lai vari norēķināties par sniegtajiem pakalpojumiem un iegādāties kādus no piedāvātajiem lauku labumiem.
Lai pa ceļam nenomaldītos – izpēti saimniecību atrašanās vietu kartē un paņem līdzi Latvijas autoceļu karti

.

RUDENS ATVĒRTĀS DIENAS LAUKOS

.

karte adl

Atvērtās dienas laukos_Rudens

.

Lai skaistiem mirkļiem bagāts rudens laukos!