Aicinām iesaistīties akcijā “Atvērtās dienas laukos”

22/03/2016

Jau trešo gadu “Lauku ceļotājs” pavasari sagaida ar akciju “Atvērtās dienas laukos”, aicinot ikvienu lauku tūrisma uzņēmēju pievienoties šai vienas dienas akcijai un kopīgi popularizēt Latvijas laukus un savus audzētos, ražotos produktus Latvijas iedzīvotājiem. Šī akcija jau kļuvusi par tradīciju – iesākt vasaras tūrisma un ražošanas sezonu ar plaši atvērtām durvīm, aicinot visus interesentus, klientus, kaimiņus un vienkārši zinātkāros uz saimniecībām, lai iepazīstinātu ar bagātīgo piedāvājumu, ko ikdienā tūrists var ieraudzīt, nogaršot, sadzirdēt un sajust mūsu Latvijas laukos.

2016. gada akcija – “Atvērtās dienas laukos” notiks 14. maijā (sestdienā), bet varat akcijā piedalīties arī vairākas dienas. Dalību var pieteikt aizpildot pieteikuma anketu (pielikumā) un nosūtot to “Lauku ceļotājam” līdz š.g. 28. martam uz e-pastu: lauku@celotajs.lv.

Ja Jums rodas kādi jautājumi par akciju vai dalību, lūdzu, zvaniet: 67617024 (Katrīna).

Zemnieku saeima aicina saimniekus būt aktīviem un iesaistīties. “Atvērtās dienas laukos” ir laba iespēja iepazīstināt sabiedrību ar lauksaimniecību, tā uzlabojot savstarpējo komunikāciju un iegūstot atbalstu nozarei un Latvijā audzētiem lauksaimniecības produktiem.

 Akcijas anketa ir atrodama ŠEIT