“Latvijas Piens” viesojas Londonas IFE

30/03/2015

Šogad no 22.marta līdz 25. martam notikušajā Londonas IFE (Starptautiskā pārtikas un dzērienu izstāde) savu produkciju prezentēja mūsu biedrs SIA ”Latvijas Piens”. Izstāde bija lokāla-reģionāla, specifiski vērsta tieši uz Lielbritānijas tirgu. ”Latvijas Piens” uzsvēra savu siera produkcijas kvalitāti, jo tieši šim produktam Lielbritānijā ir iecienīta sena patērēšanas tradīcija. Ar produktu ”Sniega Bumba” uzņēmums vēlas iekļūt valsts premium veikalu tīklos kā Waitrose.

Lai mērķim tuvotos, ”Latvijas Piens” ir ieguvis starptautiski atzītu BRC elitāru pārtikas drošības sertifikātu  – kurš apliecina produkcijas un uzņēmuma darbību atbilstoši BRC noteiktam standartam.

Izstādes laikā uzņēmums sevi prezentēja dažādām veikalu ķēdēm un ir sācis pārrunu posumu ar dažām no tām. Iegūtie kontakti un jaunāko tendenču apzināšana tiek vērtēts kā visnotaļ pozitīvs izstādes iznākums.

____________________

Dalība pasākumā bija iespējama pateicoties biedrības “Zemnieku saeima” un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras 2015. gada 19. martā noslēgtajam līgumam Nr. PAK-LIAA-2015/174 par projekta “Dalība starptautiskā izstādē IFE London no 19.marta līdz 22. martam 2015. gadam” aktivitātes “Ārējo tirgu apgūšana” realizāciju. Projektu līdzfinansē “Eiropas Reģionālās attīstības fonds”.

Līgums par projekta īstenošanu: “Nr. L-ĀTA-15-3163″/Rīga/2015. gada 14. augusts.

Untitled

LV_ID_EU_logo_ansamblis_ERAF_RGB

Ieguldījums tavā nākotnē!

 
 
Latvijas_Piens_Londona_2015 (2) Latvijas_Piens_Londona_2015 (3)