Lūgums aizpildīt anketu!

07/04/2021

Zemnieku saeima kopā ar ārvalstu partneriem īsteno projektu CONSOLE – Līgumu slēgšanas risinājumi lauksaimniecībā un mežsaimniecībā efektīvai un ilglaicīgai agrovides un klimata sabiedriskā labuma nodrošināšanai ES.

 

Projekta mērķis ir noskaidrot, kāda veida sadarbības un līgumu slēgšanas modeļi interesē Eiropas Savienības lauksaimniekus, mežsaimniekus un viņu sadarbības partnerus, īpaši vides un klimata jomā.

 

Lai apzinātu iesaistīto pušu vajadzības ne tikai ārvalstīs, bet arī Latvijā, Zemnieku saeima izplata projektā izstrādātu anketu zemes īpašniekiem Latvijā. Tieši tāda anketa tiek izplatīta arī projekta partneru valstīs.

 

Lūdzam visus biedrus piedalīties Zemes īpašnieku aptaujā un aicināt to darīt arī kaimiņus, paziņas, sadarbības partnerus. Kas zina, varbūt tieši jūsu viedoklis ietekmēs dažādu izdevīgu līgumu veidu attīstību!

 

Anketas aizpildīšana prasa vismaz 30 minūtes. Vēlamies ievākt pēc iespējas vairāk Latvijas zemes īpašnieku atbildes, un būsim ļoti pateicīgi par atbalstu.

 

Zemes īpašnieku aptaujas anketa pieejama šeit.

 

Paralēli tiek veikta arī zemes īpašnieku sadarbības partneru aptauja. Lūdzam visus, kas jebkādā veidā darbojas kā lauku zemes īpašnieku sadarbības partneri (nevalstiskās organizācijas, valsts, pašvaldību u.c. institūcijas), piedalīties Zemes īpašnieku sadarbības partneru aptaujā un aicināt to darīt arī citus sadarbības partnerus. Šīs anketas aizpildīšana prasa vismaz 20 minūtes. Zemes īpašnieku sadarbības partneru aptauja pieejama šeit.