No 12.-14.maijam norisināsies RĀMAVA lauksaimniecības “PAVASARIS 2022” 

02/05/2022

No 12.-14.maijam biznesa centrā RĀMAVA norisināsies lauksaimniecības biznesa izstāde “PAVASARIS 2022”. Pasākuma ietvaros, 13. maijā ZSA piedalīsies prezentāciju un diskusiju ciklā “Lauksaimniecība kara krustcelēs”, kurā Maira Dzelzkalēja-Burmistre runās par minerālmēslu un augu aizsardzības līdzekļu cenām un pieejamību, savukārt Juris Lazdiņš piedalīsies diskusijā “Karš Ukrainā – ko tas nozīmē Latvijas lauksaimniekiem?”. SKATĪT PASĀKUMA PROGRAMMU!

 

Izstādē RĀMAVĀ saimniekiem aktuālais vienuviet:

  • Novērtējiet un izvēlieties tehnoloģijas, traktortehniku un agregātus produktīvākam darbam, rodiet idejas biznesa attīstībai.
  • Izvēlieties energoefektivitātes uzlabošanas risinājumus un uzziniet par alternatīvajiem energoresursiem, t.sk. saules paneļiem.
  • Uzziniet par izglītības un tālākizglītības iespējām nozares lielāko izglītības iestāžu stendos.
  • Konsultējieties ar nozares ekspertiem, t. sk. iestāžu pārstāvjiem – LAD, VAAD, VTUA, LLKC, BIOR, VDI, u.c.
  • LAUKSAIMNIECĪBAS FORUMS 2022 – uzziniet par nozares attīstības tendencēm un prognozēm, paplašiniet zināšanas un gūstiet vērtīgas atziņas prezentācijās un diskusijās, uzziniet par asociāciju un kooperācijas sniegtajām iespējām, un vēl un vēl.
  • Uzkrājiet iedvesmu sezonai un atpūtieties – apmeklējiet demonstrējumus (t.sk. tehniku kustībā pļavā) un īpašus notikumus, satieciet aci pret aci citus nozares dalībniekus.

 

Izstādes darbalaiks: 12.-14.maijs, 10:00-17:00.

 

Vairāk informācijas par gaidāmo izstādi pieejams biznesa centra RĀMAVA mājaslapā – www.ramava.lv .