No 5. līdz 7.oktobrim Biznesa centrā RĀMAVA notiks izstāde BILTIM TEHNIKA 2023!

20/09/2023

Ielūdzam Jūs apmeklēt izstādi “BILTIM TEHNIKA”, kas norisināsies trīs dienas – no 5. līdz 7.oktobrim, Biznesa centrā RĀMAVA. Pasākuma ietvaros, 6. oktobrī, 14:00-16:00 ZSA piedalīsies prezentāciju un diskusiju ciklā “Savvaļas dzīvnieku postījumi lauksaimniecībā: problēmas un iespējamie risinājumi”.

 

DARBA KĀRTĪBA:

14.00 “Brieži, mežacūkas un lauksaimniecība.”Juris Lazdiņš, ZSA priekšsēdētājs.

14.15 “Vilku postījumi aitu saimniecībās.”Dmitrijs Bortņikovs, biedrība Latvijas Aitu audzētāju asociācija, valdes priekšsēdētājs.

14.30 “Zosu un dzērvju postījumi lauksaimniecībai un risinājumi to mazināšanai.”Gita Strode, Dabas aizsardzības pārvalde, Dabas aizsardzības departamenta direktore.

14.45 “Rīki postījumu un medījumu reģistrēšanai.”Alīna Čekstere, Latvijas valsts meži AS, vecākā sistēmanalītiķe.

15.00 “Vilki, brieži, mežacūkas un zosis. Kā medības var palīdzēt samazināt postījumus?” – diskusija. Diskusiju vada Linda Dombrovska, Biedrība Medību klubs Ērgļi, projektu koordinatore

 

Vairāk informācijas par izstādes dalībniekiem, tehniku, tehnoloģijām un pakalpojumiem, kas tiks prezentēti izstādē, skatiet Biznesa centrs RĀMAVA mājaslapā www.ramava.lv (sadaļā “Izstādes”), kā arī sociālajos tīklos www.facebook.com/Ramava.lv