Rudens semināros turpinām informēt lauksaimniekus reģionos

20/10/2014

Sadarbībā ar Valsts Lauku tīklu, biedrība „Zemnieku saeima” organizē un aicina lauksaimniekus uz ikgadējiem rudens informatīvajiem semināriem „Aktualitātes lauksaimniecības nozarē 2014.-2015.gadā” reģionos: 28. oktobrī Dobelē, Dobeles pilsētas kultūras namā, Baznīcas ielā 6 un 31.oktobrī Grobiņā, Grobiņas kultūras namā „Robežnieki”, Liepu ielā 1A. Semināru sākums plkst. 10:00.

Turpinot „Zemnieku saeimas” rudens seminārus reģionos par zemniekiem svarīgām aktualitātēm lauksaimniecībā, šā gada oktobra nogalē un novembra sākumā lauksaimnieki ir aicināti uz vēl 2 semināriem reģionos. Šoreiz organizācijas vadība informēs par atbalsta maksājumiem lauksaimniekiem (tiešmaksājumi, zaļināšana un valsts atbalsts), plānotajiem atbalsta pasākumiem lauksaimniecības uzņēmumos, kā arī aktuālajām izmaiņām likumdošanā (Aizsargjoslu likums, Medību likums, Būvniecības likums, u.c.).

Semināros tiks skaidrots par Būvniecības likuma izmaiņām, kas stājās spēkā š.g. 1. oktobri un kas tieši ietekmēs lauksaimniekus, kuri plāno būvniecības vai rekonstrukcijas darbus savās saimniecībās.

Semināros piedalīsies biedrības „Zemnieku saeima” vadība.

Dalībai seminārā Dobelē lūdzam pieteikties iepriekš pie Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra Dobeles nodaļas lauku attīstības konsultantes Ilgas Šteinmanes pa tālr. 27878487 vai rakstot: ilga.steinmane@llkc.lv.

Dalībai seminārā Grobiņā lūdzam pieteikties iepriekš pie biedrības „Zemnieku saeima” biroja administratores Daces Freimutes pa tālr. 67027044 vai rakstot: birojs@zemniekusaeima.lv

 

Semināra organizēšanu atbalsta Valsts Lauku tīkls.