Apmeklējiet izstādi RĀMAVĀ! 14. aprīlī – ZSA prezentāciju un diskusiju cikls

27/03/2023

Ielūdzam Jūs apmeklēt izstādi PAVASARIS 2023, kas norisināsies trīs dienas – no 13. līdz 15.aprīlim, Biznesa centrā RĀMAVA. Pasākuma ietvaros, 14. aprīlī, 14:00-16:00 ZSA piedalīsies prezentāciju un diskusiju ciklā “Lauksaimniecības politika – ko sola tuvā un tālā nākotnē?”, kurā Maira Dzelzkalēja-Burmistre runās par agrovides pasākumiem un to, kā saimniekiem veicas ar to ieviešanu un kādas izmaiņas gaidāmas rudenī, savukārt ZSA politikas eksperts Valters Zelčs stāstīs par plānošanas perioda aktualitātēm. Turpinājumā notiks diskusija par mājasdarbiem, kuriem jāgatavojas uz jauno plānošanas periodu. Diskusijā ar viedokļiem apmainīsies ZSA, Zemkopības ministrijas un pētniecības pārstāvji.

 

Izstāde kopā vienuviet pulcēs tūkstošiem augkopības, lopkopības, dārzkopības, celtniecības un infrastruktūras uzlabošanas jomas profesionāļus un interesentus.

 

Viss aktuālais vienuviet – uzziniet un izvēlieties:

  • Novērtējiet un izvēlieties tehnoloģijas, traktortehniku un agregātus produktīvākam darbam un saimniekošanai.
  • Apmainieties pieredzē, konsultējieties ar nozares ekspertiem un rodiet jaunas idejas Jūsu biznesa attīstībai.
  • Izvēlieties celtniecības un energoefektivitātes uzlabošanas risinājumus.
  • Uzziniet par izglītības un tālākizglītības iespējām izglītības iestāžu stendos.
  • Konsultējieties ar nozares iestāžu pārstāvjiem – LAD, VAAD, LLKC, VTUA, VMD, u.c.
  • Uzkrājiet iedvesmu sezonai un atpūtieties – apmeklējiet zāģeru demonstrējumus, šķirnes trušu un liellopu mini-izstādes, stādu un mājražojumu tirdziņu, satieciet aci pret aci citus nozares dalībniekus.

 

LAUKSAIMNIECĪBAS FORUMS 2023 – gūstiet vērtīgas atziņas prezentācijās un diskusijās:

  • Uzziniet par nozares aktualitātēm, attīstības tendencēm un prognozēm, paplašiniet zināšanas, satieciet nozares ekspertus un uzdodiet sev interesējošus jautājumus. Forums norisināsies visas trīs dienas, hallē, B zālē (skatuve) un sestdien paralēli arī Semināru zālē. Lūdzu, skatiet foruma programmu šeit – https://www.ramava.lv/izstades/seminari-un-diskusijas/

 

Vairāk informācijas par izstādes dalībniekiem, tehniku, tehnoloģijām un pakalpojumiem, kas tiks prezentēti izstādē, skatiet Biznesa centrs RĀMAVA mājaslapā www.ramava.lv (sadaļā “Izstādes”), kā arī sociālajos tīklos www.facebook.com/Ramava.lv

 

Izstādes darba laiks – no 13.-15.aprīlim (ceturtdiena-sestdiena), plkst.10.00-17.00.

Izstādes svinīgā atklāšana un uzrunas – ceturtdien, 13.aprīlī, plkst. 11.00 (hallē, B zālē).

 

Uz tikšanos RĀMAVĀ no 13. līdz 15. aprīlim!