Uzsākam rudens seminārus reģionos „Aktualitātes lauksaimniecības nozarē 2014.-2015.gadā” 

30/09/2014

Sadarbībā ar Jēkabpils Lauksaimnieku apvienību, biedrība „Zemnieku saeima” organizē un aicina lauksaimniekus uz ikgadējo rudens informatīvo semināru Jēkabpilī, 2.oktobrī, Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra telpās Bebru ielā 108. Semināra sākums plkst. 10:00.

Kā katru gadu, arī šogad biedrība „Zemnieku saeima” organizē ikgadējos rudens seminārus visā Latvijā par zemniekiem svarīgām aktualitātēm. Šoreiz organizācijas vadība informēs par atbalsta maksājumiem lauksaimniekiem (tiešmaksājumi, zaļināšana un valsts atbalsts), plānotajiem atbalsta pasākumiem lauksaimniecības uzņēmumos, kā arī aktuālajām izmaiņām likumdošanā (Aizsargjoslu likums, Medību likums, Būvniecības likums, u.c.).

Sākot ar š.g. 1. oktobri spēkā stājas izmaiņas Būvniecības likumā, kas tieši ietekmēs lauksaimniekus, kuri plāno būvniecības vai rekonstrukcijas darbus savās saimniecībās. Tādēļ seminārā par izmaiņām esam aicinājuši stāstīt Ekonomikas ministrijas Būvniecības un mājokļu politikas departamenta pārstāvjus – minēto izmaiņu autorus.

Dalībai seminārā lūdzam pieteikties iepriekš pie Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra ekonomikas speciālistes Janas Stakas rakstot: jana.staka@llkc.lv vai pa tālr. 29723947.

Par nākamajiem semināriem Zemgalē, Vidzemē un Kurzemē informācija sekos!

Semināra organizēšanu atbalsta Valsts Lauku tīkls.

Programma Jēkabpils 02.10.2014.