No 2. – 4. jūlijam Igaunijā Sāremas salā norisinājās projekta “Ilgtspējīga skābbarība” (Sustainable Silage) darba grupas un vadības grupas sanāksme. Sanāksmē piedalījās visi projekta partneri no Igaunijas, Somijas un Latvijas. Sanāksmē tika pārrunāts katras piltosaimniecības nepieciešamie uzlabojumi skābbarības gatavošanā, lai samazinātu skābbarības sulas noteci un saražotu kvalitatīvāku skābbarību. Katras valsts darba grupas pārstāvji prezentēja likumdošanas aktus, kuri attiecas uz skābbarības ražošanu un šī gada jau notikušos un gaidāmos seminārus, lauku dienas. Apmeklējām arī trīs Igaunijas šī projekta pilotsaimniecības. Apskatījām piena lopkopības saimniecības “Mereranna” un “Rauni”, kurās skābbarība tiek ražota no zāles un kukurūzas, gaļas liellopu saimniecībā “Lümanda Beef” tiek audzētaTiroles pelēkā govju šķirne, bet skābbarības ražošanai audzē sorgo.